Hobeka B.V.


Hobeka is al meer dan 25 jaar het vertrouwde adres voor Horeca, Instellingen en bedrijfsrestaurants. Middels een zeer breed leveringsprogramma kan Hobeka u ten aller tijde van dienst zijn. Met apparatuur van vooraanstaande merken zoals o.a. Electrolux, Bertos, Hobart, Distform, Frenox en Animo weet Hobeka uw keuken volledig naar uw wensen vorm te geven. Ontwerpen die tot in detail worden uitgewerkt en voldoen aan laatst geldende eisen en normen.

Daarnaast heeft Hobeka ook  een compleet assortiment horecabenodigdheden, porselein, glaswerk en bestek. Hiermee kunnen wij ook uw restaurant de gewenste uitstraling geven en kunt u uw buffet en gedekte tafel vorm geven volgens de laatste trends.

Met ons gedreven team staan wij voor u klaar om uw ideeën te vertalen naar een uitgewerkt plan.
Hierbij beschikt Hobeka o.a. over uitgebreide ontwerp- en tekensoftware en is het zelfs mogelijk om de nieuwe plannen in 3D te bekijken. Met een eigen technische dienst heeft Hobeka ook het onderhoud en de plaatsingen volledig in eigen hand. Hiermee staan wij garant voor een snelle, adequate en vakkundige service.

Contactinformatie
info@hobeka.nl
http://www.hobeka.nl/


Neem contact op met Hobeka B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!