Hobart Nederland B.V.


Let’s make it happen.

Bij HOBART zijn we trots op het leveren van betrouwbare apparatuur van de hoogste kwaliteit. Apparatuur die is ontwikkeld en getest, zodat we er zeker van zijn dat elke uitdaging aangegaan kan worden – “You can make it happen with HOBART”: Topprestaties in de keuken.

Topprestaties in de keuken

Of het nu gaat om het serveren van duizend gasten in een paar uur, slechts een paar gasten op het allerhoogste culinaire niveau of om iets anders in de hoogwaardige voedingsindustrie: Het succes is afhankelijk van het vermogen “to make it happen”. Dag, na dag, iedere week – het gaat om het leveren van een topprestatie. Hiervoor is een sterk team en een betrouwbare keuken benodigd. Een keuken die er staat – of het nu de eerste shift is, of de 25.000ste.

Leverancier en fabrikant van grootkeukenapparatuur

Als leverancier en fabrikant van duurzame en zuinige grootkeukenapparatuur beschikt Hobart Nederland BV over alle benodigde specialistische kennis om relaties (horeca, zorginstellingen, bakkerijen, etc.) vakkundig te adviseren en altijd een oplossing op maat te bieden. Hobart Nederland is een zelfstandig werkende dochter van de Amerikaanse moedermaatschappij Illinois Tool Works (ITW).

Contactinformatie

Pompmolenlaan 12
3447 GK Woerden
Nederland

+31348462626
info@hobart.nl
https://www.hobart.nl/


Neem contact op met Hobart Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!