Horecava schuift door naar het voorjaar

Hobart Nederland B.V.


Let’s make it happen.

Bij HOBART zijn we trots op het leveren van betrouwbare apparatuur van de hoogste kwaliteit. Apparatuur die is ontwikkeld en getest, zodat we er zeker van zijn dat elke uitdaging aangegaan kan worden – “You can make it happen with HOBART”: Topprestaties in de keuken.

Topprestaties in de keuken

Of het nu gaat om het serveren van duizend gasten in een paar uur, slechts een paar gasten op het allerhoogste culinaire niveau of om iets anders in de hoogwaardige voedingsindustrie: Het succes is afhankelijk van het vermogen “to make it happen”. Dag, na dag, iedere week – het gaat om het leveren van een topprestatie. Hiervoor is een sterk team en een betrouwbare keuken benodigd. Een keuken die er staat – of het nu de eerste shift is, of de 25.000ste.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Hobart Nederland B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!