Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading B.V.


In 1963 zag Frits Schrouff, de oprichter van Heuschen & Schrouff, hoezeer de Indische immigranten verlangden naar de smaakvolle producten uit hun verre thuisland. Hij reisde per vliegtuig naar Indonesië en begon op kleine schaal rijst en sojaproducten te importeren, die hij huis-aan-huis verkocht met een kleine bestelbus. Dit avontuur groeide gedurende enkele decennia tot het grote bedrijf dat Heuschen & Schrouff tegenwoordig is.

AZIATISCH, ARABISCH, AFRIKAANS EN CARIBISCH ETEN

Heuschen & Schrouff Foods Group is de toonaangevende leverancier van Aziatische supermarkten in West-Europa en heeft authentiek Aziatisch eten geïntroduceerd bij de mainstream detailhandel en de Foodservice. Naast eten uit Azië importeren we ook topproducten uit Arabische landen, Afrika en het Caribisch gebied. Ons bedrijf is uniek dankzij meer dan 100 authentieke A-merken uit oa Thailand, Singapore, Maleisië, de Filippijnen, India, China, Vietnam en Korea, die ons de exclusieve distributierechten voor de EU hebben gegeven. Hetzelfde geldt voor authentieke A-merken uit oa Turkije, Marokko en de Verenigde Arabische Emiraten. Bij Heuschen & Schrouff werken we ons assortiment voortdurend bij en volgen we de nieuwste trends in de levensmiddelenbranche. Op deze manier reageren we op de behoeften van alle verschillende gemeenschappen, maar ook op de behoeften van avontuurlijke gastronomen en professionele koks. Naast ons up-to-date aanbod van producten, blijven we onze services voortdurend verbeteren om onze hoge standaard van operationele uitmuntendheid te behouden. Ons assortiment van meer dan 4600 verschillende producten is onderverdeeld in authentieke A-merken voor de etnische markt, retail, foodservice en industrie.

WAAROM U H&S ALS UW ZAKENPARTNER WILT

  • Meer dan 50 jaar ervaring op de Europese markt
  • Voor Aziatische, Arabische, Afrikaanse en Caribische gerechten
  • 60.000 m² voor opslag van meer dan 4.600 verschillende producten
  • 40 eigen koelwagencombinaties, die resulteren in one-stop-shopping voor verse, bevroren en droge levensmiddelen
  • Bestel snel en gemakkelijk met het eigen online bestelsysteem van Heuschen & Schrouff
  • Certificates: BIO, IFS Logistics, ISO 22000:2005

Europe's leading distributor of Asian Food and Non

Europe's leading distributor of Asian Food and Non-Food.

Contactinformatie

Sperwerweg 1
6374 AG Landgraaf
Nederland

+31455338200
SALES@HEUSCHENSCHROUFF.COM
https://www.heuschenschrouff.com/nl/


Neem contact op met Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!