Het Urker Zalmhuys


Het Urker Zalmhuys is in 2002 opgericht, maar bouwt voort op ervaring en kennis die in de loop der generaties is opgebouwd. Verwerking van vis is een ambacht dat gekoesterd wordt. Die ervaring wordt gecombineerd met de modernste productietechnieken. Het Urker Zalmhuys is daarbij ook voortdurend bezig met het doorvoeren van innovaties om het verwerkingsproces te verbeteren en optimaliseren. Het uiteindelijke doel is om een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Kwaliteit staat bij Het Urker Zalmhuys altijd voorop en met zorg wordt aan het visproduct gewerkt.

Iedere klant is voor Het Urker Zalmhuys belangrijk en door de flexibiliteit kan aan de wensen tegemoet worden gekomen. Stiptheid, maatwerk, kwaliteit leveren en afspraken nakomen zijn een vanzelfsprekendheid.

Deze kenmerken hebben eraan bijgedragen dat Het Urker Zalmhuys in hoog tempo is uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van verse en gerookte zalm van hoogwaardige kwaliteit en met een unieke, kenmerkende smaak.

Contactinformatie
info@heturkerzalmhuys.nl
https://heturkerzalmhuys.nl/


Neem contact op met Het Urker Zalmhuys

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!