Herman Mengedé Multitafel Ltd.


Met zijn meer dan 40 jaar ervaring in de catering weet Herman Mengedé precies wat voor tafels een cateraar nodig heeft voor een goede, hygiënische en efficiënte job op locatie.

Al sinds 1986 is Multitafel Herman Mengedé bezig met het ontwikkelen en innoveren van tafels, plateau’s, warmhoud-elementen en transportwagens die het werken op locatie voor de cateraar gemakkelijker, hygiënischer en professioneler maken.

Hij weet als geen ander dat goed en handig materiaal tijd- en kostenbesparend werkt.

Bij de ontwikkeling van de opklapbare Multitafel is hij dan ook uitgegaan van de volgende doelen:

  • Professioneel materiaal voor intensief gebruik
  • Inklapbaar
  • Snelle op- en afbouw
  • Hygiënisch om op te werken
  • Plaats besparend in opslag en in transport
  • Gemakkelijk en snel op te bergen

Onze Multitafels met INOX werkbladen voor optimale hygiëne en lichte maar stabiele onderstellen staan in nog geen halve minuut en zijn binnen een minuut volledig afgerokt en klaar voor gebruik! De inklapbare Multitafels zijn zeer geschikt als werktafel op locatie of in uw keuken, als drankenbuffet, amusetafel, debrasseertafel traiteurtafel en voor het zwaardere werk, bijvoorbeeld voor vleesbereiding of bij barbecues. Daarnaast is kunnen ze ook uitstekend gebruikt worden als demonstratietafel, inpaktafel of garderobetafel op beurzen, in theaters en in supermarkten. Al onze multitafels zijn uit te breiden met opzet- en onderzetplateaus, warmtebruggen en luifelframes en op maat gemaakte rokken voor de aankleding. Verder leveren we voor een optimale logistiek, transportwagens voor 4-5 tafels.
Wij importeren niets uit het verre oosten maar produceren alles zelf in onze fabriek in Bulgarije. Hierdoor is ook op aanvraag maatwerk mogelijk.

Contactinformatie
info@mengedemultitafel.nl
https://mengedemultitafel.nl/


Neem contact op met Herman Mengedé Multitafel Ltd.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!