Henri B.V.


HENRI – DE KOK VOOR DE CHEF

Henri, dat is de kok voor de chef. De stabiele factor van elke koksbrigade. We nemen het tijdrovende werk uit handen met ons uitgebreide assortiment convenience kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. De creativiteit is verder aan de chef-kok. Henri ontzorgt u graag. Wij zijn de helpende hand in de professionele keuken. En dat al sinds 1979.

We zijn een kei in het ‘opschalen’. Dat betekent dat we de vertaalslag kunnen maken van koken in het klein, naar koken in het groot. Met ons hele team smaakmakers maken we culinaire, koelverse kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. Met liefde en vakmanschap bereid. Alleen van de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Duurzaam, en het liefst van dichtbij. Eten met een geweten. Het schaalvoordeel dat dat met zich meebrengt, terwijl de kwaliteit geborgd blijft, is waarom klanten ons vinden. Met een koelvers, ruim assortiment standaard op voorraad, grijp je nooit mis. En dat is prettig als je iets op je menukaart zet. Daarnaast brengen we gemak en tijd: we zijn een helpende hand in de professionele keuken.


Neem contact op met Henri B.V.

Berichten van Henri B.V.Nog geen berichten gepost door Henri B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht