Heman Verhuurservice B.V. & BloemBLoem


Heman Horecaverhuur

De landelijke verhuurder van alle horecamaterialen en meubilair. Partyverhuur door heel Nederland. Alle materialen voor uw feest of evenement zijn bij Héman te huur tegen aantrekkelijke tarieven. Een biertap huren kan al vanaf € 45,00 per dag. Verschillende trendy glazen en servies voor uw evenement huurt u bij onze horeca verhuur. Voor evenementen in de buitenlucht kunt u een partytent huren. We beschikken daarnaast over buitenmeubilair. Het grote assortiment aan meubels biedt voor ieder wat wils. Van simpele tafels en stoelen huren tot aan statafels, klapstoelen, banken en lounge meubilair. Neem voor horeca verhuur een kijkje in onze webshop en bestel gemakkelijk online. Ons logistieke team zorgt voor een nauwkeurig afhandeling van uw bestelling. Uiteraard kunt u ook zelf de materialen op komen halen. Kom gerust langs in onze partyverhuur showroom in Amsterdam ter oriëntatie voor uw event.

  • Horeca verhuur door Héman betekent:
  • Partyverhuur Amsterdam: bezorging door heel Nederland
  • Grote keuze in horecamaterialen en meubilair
  • Naast bezorgen komen we het materiaal ook ophalen
  • Deskundige medewerkers

Partyverhuur

We hebben het grootste assortiment partyverhuur én de meeste diversiteit binnen het assortiment. Hierin onderscheiden we ons sterk van andere partyverhuurservices in Nederland. Onze partyverhuur varieert van kookplaten en barbecues tot bloemen en andere producten voor de aankleding en inrichting van uw party. Het volledige assortiment van Héman partyverhuur vindt u in onze online catalogus en onder ons assortiment. Liever persoonlijk advies of service op maat? Onze deskundigen staan voor u klaar en adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor uw event.

Contactinformatie
info@heman.nl
https://www.heman.nl/


Neem contact op met Heman Verhuurservice B.V. & BloemBLoem

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!