Hekos Oriental Food B.V.


Oosterse snacks van Hekos; de lekkerste!

We zijn al 40 jaar toonaangevend als het gaat om de productie van Oosterse vriesverse snacks, exclusief fingerfood en de originele spekkoek. Allemaal voor de professionele keuken. Ons succes berust op vier pijlers: puur, gezondheid, gemak en kwaliteit. We willen dat iedereen, op welk moment dan ook, kwalitatief good food eten tot zich kan nemen. Geïnspireerd door recepten uit verschillende Aziatische landen creëerden we, onder BRC certificaat (level 8.A), een omvangrijk assortiment convenience fingerfood op onze eigen productielocatie in Broek op Langedijk.

“Het is voor ons heel belangrijk om afnemers te blijven adviseren en inspireren.”

Het is voor ons heel belangrijk om afnemers te blijven adviseren en inspireren. Dit doen we door onder meer goed te luisteren naar de wensen van de klant en door boven op de ontwikkelingen in de foodindustrie te zitten. We volgen de wereldwijde trends en vertalen deze ontwikkelingen in vernieuwende en verrassende producten die het basisassortiment verrijken. Zo blijven we een inspiratiebron voor de horecaondernemer.

Doordat keukenbrigades steeds kleiner worden binnen de horeca heeft de chef meer ondersteuning nodig, zonder in te moeten willen leveren op kwaliteit. Hier komen wij in het spel. De combinatie van kwaliteit en gemak is namelijk precies wat ons onderscheidend maakt. Daarbij kunnen veel producten op verschillende manieren gebruikt worden, niet alleen als borrelgarnituur, maar bijvoorbeeld ook als deel van een uitgebreid gerecht of een sharing dish. Al jarenlang worden onze kwalitatief hoogwaardige producten uitgeleverd via alle (horeca)groothandels.

Hekos, Food, Kaasloempia, Indische spekkoek, Loempia, Oosterse Kwaliteit SnacksHekos, Food, Kaasloempia, Indische spekkoek, Loempia, Oosterse Kwaliteit Snacks


Neem contact op met Hekos Oriental Food B.V.

Berichten van Hekos Oriental Food B.V.Nog geen berichten gepost door Hekos Oriental Food B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht