Horecava schuift door naar het voorjaar

Hekos Oriental Food B.V.


Oosterse snacks van Hekos; de lekkerste!

We zijn al 40 jaar toonaangevend als het gaat om de productie van Oosterse vriesverse snacks, exclusief fingerfood en de originele spekkoek. Allemaal voor de professionele keuken. Ons succes berust op vier pijlers: puur, gezondheid, gemak en kwaliteit. We willen dat iedereen, op welk moment dan ook, kwalitatief good food eten tot zich kan nemen. Geïnspireerd door recepten uit verschillende Aziatische landen creëerden we, onder BRC certificaat (level 8.A), een omvangrijk assortiment convenience fingerfood op onze eigen productielocatie in Broek op Langedijk.

“Het is voor ons heel belangrijk om afnemers te blijven adviseren en inspireren.”

Het is voor ons heel belangrijk om afnemers te blijven adviseren en inspireren. Dit doen we door onder meer goed te luisteren naar de wensen van de klant en door boven op de ontwikkelingen in de foodindustrie te zitten. We volgen de wereldwijde trends en vertalen deze ontwikkelingen in vernieuwende en verrassende producten die het basisassortiment verrijken. Zo blijven we een inspiratiebron voor de horecaondernemer.

Doordat keukenbrigades steeds kleiner worden binnen de horeca heeft de chef meer ondersteuning nodig, zonder in te moeten willen leveren op kwaliteit. Hier komen wij in het spel. De combinatie van kwaliteit en gemak is namelijk precies wat ons onderscheidend maakt. Daarbij kunnen veel producten op verschillende manieren gebruikt worden, niet alleen als borrelgarnituur, maar bijvoorbeeld ook als deel van een uitgebreid gerecht of een sharing dish. Al jarenlang worden onze kwalitatief hoogwaardige producten uitgeleverd via alle (horeca)groothandels.

Volg ons ook op:

Facebook: www.facebook.com/Hekos.Oriental.Food

Instagram: www.instagram.com/hekos.oriental.food


Neem contact op met Hekos Oriental Food B.V.

Berichten van Hekos Oriental Food B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!