Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Heinen Delfts Blauw


Heinen Delfts Blauw is een van de bekendste producenten van Delfts blauw aardewerk. Een ambachtelijk maakbedrijf dat het eeuwenoude ambacht springlevend houdt. Met respect voor de eeuwenoude traditie zoeken we naar nieuwe wegen en naar vernieuwing. Bij Heinen Delfts Blauw werken de beste Delfts blauw ontwerpers, plateelschilders en keramisch-technici van Nederland. Ook werken we samen met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Samen geven we invulling aan onze missie: creating new traditions.

Delfts blauw maakbedrijf met 12 vestigingen

Heinen Delfts Blauw heeft 12 vestigingen. Het gaat om 10 winkels (in Amsterdam, Delft en op Curaçao), een hoofdkantoor in Putten en een volledig eigen fabriek in China. In onze ateliers (in Delft en Putten) maken we handbeschilderd Delfts blauw. In onze fabriek in China maken we Delfts blauwe producten met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. In totaal telt Heinen Delfts Blauw circa 75 medewerkers.

Het beste Delfts blauw voor iedereen

We bieden het best mogelijke aardewerk voor iedereen. Ons handbeschilderde aardewerk en ons Delfts blauw design maken we volledig handmatig en met de beste materialen. Voor het bedrijfsleven maken we relatiegeschenken op maat: handmatig of seriematig. En voor de toerist maken we souvenirs die zij graag kopen en cadeau doen.

“Nog altijd staat bij ons de liefde voor Delfts Blauw centraal”

Ontstaan vanuit passie

Heinen Delfts Blauw is ontstaan vanuit passie voor het ambacht. Grondlegger Jaap Heinen legde de basis voor het huidige bedrijf. En nog altijd staat bij ons de liefde voor het Delfts blauw centraal.


Neem contact op met Heinen Delfts Blauw

Berichten van Heinen Delfts BlauwNog geen berichten gepost door Heinen Delfts Blauw

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht