Hegro Holland B.V.


De Hegro Revolution brengt een revolutie in de bakwanden wereld.

Een HR standaard bakwand uitgerust met vele luxe extra’s zoals o.a.: een eigen verlicht logo, geïntegreerde LED verlichting, geïntegreerde zakken vakken, een geïntegreerde bonnenrail over de gehele breedte, soft-close deuren, elektronische touchscreen bedieningsdisplays; voor een prijs te vergelijken met een conventionele bakwand!

Deze bakwand is in 33 uitvoeringen te verkrijgen en de meeste zijn direct uit voorraad leverbaar (of zeer snel leverbaar). Daarnaast zijn er extra opties mogelijk zoals een automatische vet-filter installatie en voorfront in kleur geëpoxeerd of gewrapt. Deze bakwand is dé oplossing voor de professional die gaat voor een zeer hoogwaardige kwaliteit met een hoge bakcapaciteit en veel gebruiksgemak voor een zeer scherpe prijs. De Hegro Revolution is de meest unieke HR-bakwand in de markt.

Contactinformatie
info@hegro.com
https://www.hegro.com/nl


Neem contact op met Hegro Holland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!