Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

HAZET v.o.f.


Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, disposables, kantine-/ kantoorartikelen en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde is dat wij servicegericht naar potentiële oplossingen voor uw toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van efficiënte oplossingen waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigen.

Bovendien zijn wij dankzij ons eigen wagenpark nooit ver weg. Bestel al uw benodigdheden snel en efficiënt in ons bestelsysteem ICOS of kom bij ons langs voor het afhalen van uw bestelling en persoonlijk advies. Wie vertrouwt op onze branchegerichte aanpak profiteert van specialistische kennis en service tegen een scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of demonstratie om de voordelen voor uw bedrijf te bespreken.


Neem contact op met HAZET v.o.f.

Berichten van HAZET v.o.f.Nog geen berichten gepost door HAZET v.o.f.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht