Hazera Seeds B.V.


Hazera is een internationale organisatie, actief in de veredeling, productie, bewerking, marketing en verkoop van een breed assortiment groentezaden. In Nederland heeft Hazera vestigingen in Made (Noord-Brabant, hoofdkantoor), Warmenhuizen (Noord-Holland, onderzoeksstation) en Rilland (Zeeland, onderzoeksstation). In Nederland is Hazera gespecialiseerd in het veredelen van ui, radijs, sluitkool, bloemkool, broccoli en komkommer. Met hoofdkantoren in Nederland en Israël, vestigingen in o.a. het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Oekraïne, Verenigde Staten en Zuid-Afrika en een uitgebreid distributienetwerk, bereikt Hazera meer dan 100 markten.

Hazera – Seeds of Growth

Hazera is een wereldleider in de zaadindustrie. Hazera staat voor expertise, toewijding en ondersteuning in combinatie met tientallen jaren ervaring en geavanceerde technologie. Dit gebruiken we in de ontwikkeling, productie en verkoop van rassen en zaden van een groot aantal groentegewassen wereldwijd.

Wereldwijde aanwezigheid

Met hoofdkantoren in Nederland en Israël, dochterbedrijven in twaalf landen en een uitgebreid distributienetwerk, bereikt Hazera meer dan 100 markten. Door deze wereldwijde aanwezigheid zijn wij altijd dicht bij onze klanten. Hierdoor zijn wij in staat om technische ondersteuning te bieden en kunnen we inspelen op lokale omstandigheden. We creëren rassen die passen bij specifieke klimaten, teeltcondities en markten.

Innovatie

Wij streven naar vooruitgang door gericht onderzoek. Met moderne technologie en traditionele veredelingstechnieken ontwikkelen wij voortdurend nieuwe rassen van topkwaliteit met een hoge opbrengst. Hazera werkt samen met toonaangevende internationale onderzoeksinstellingen. De nieuwste technieken worden toegepast voor het creëren van oplossingen voor onze klanten waar dan ook ter wereld. Onze processen en laboratoria zijn gecertificeerd conform de hoogste kwaliteitsnormen, inclusief ISO en NAL.

Focus op de klant

Onze afnemers staan centraal bij alles wat wij doen. De experts van Hazera werken actief samen met telers bij de selectie van rassen en bieden begeleiding en ondersteuning gedurende de teelt. Door deze praktische benadering worden onze afnemers geholpen bij het maximaliseren van teelt, rendement en succes op lange termijn.

Contactinformatie
info@hazera.nl
https://www.hazera.nl/


Neem contact op met Hazera Seeds B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!