Havelaar Verpakkingen B.V.


Wij zijn Havelaar verpakkingen. Expert in het verpakken van brood, banket, koek en chocolade. De leverancier als het gaat om verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor de hele bakkersbranche: ambachtelijke brood- en banketbakkerijen, industriële bakkerijen, franchiseketens en supermarkten. Met meer dan tienduizend verpakkingen in ons magazijn staan alle denkbare zakken, dozen, sluitingen en decoraties die bakkerijen en chocolatiers nodig hebben bij ons op voorraad. Deze verpakkingen zijn praktisch en altijd voedselveilig.

Bij Havelaar verpakkingen voldoen alle producten aan de hoogste kwaliteitsnormen die de voedingsmiddelenbranche vereist. Omdat het omhulsel alles zegt over de inhoud, ontwikkelen we ook premium en innovatieve verpakkingslijnen. Want een standaard verpakking is misschien niet uw standaard. Wilt u graag duurzame verpakkingsmaterialen? Wij ondersteunen en denken graag met u mee over duurzame oplossingen voor verpakkingen die passen binnen uw onderneming. Dit kan samen met één van onze vertegenwoordigers of vanuit onze eigen studio.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u het complete beheer van de verpakkingsvoorraad of de distributie – hoe groot of klein dan ook – in onze handen leggen. Dát is nog eens slim verpakkingsmanagement. Bij afname van grotere aantallen kunnen we bijna alle artikelen personaliseren met uw eigen huisstijl of het bedrijfslogo. Uiteraard kunt u hiervoor ook terecht bij één van onze vertegenwoordigers voor persoonlijke begeleiding.

Contactinformatie
verkoop@havelaar-verpakkingen.nl
https://havelaar-verpakkingen.nl/


Neem contact op met Havelaar Verpakkingen B.V.

Nog geen berichten gepost door Havelaar Verpakkingen B.V.
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!