Horecava schuift door naar het voorjaar

Hart Delicious B.V.


HART DELICIOUS B.V. | Al meer dan 80 jaar uw groothandel in kwalitatieve bake-off en bakkersproducten

Begonnen als Gebroeders van der Hart in 1934 heeft het familiebedrijf van der Hart zich in ruim 80 jaar ontwikkeld naar de moderne groothandel die het vandaag de dag is, Hart Delicious B.V. Met een zeer divers aanbod voor de hedendaagse winkelier, detaillist en andere ondernemers onderscheidt Hart Delicious zich op kwaliteit, service en goede prijzen voor haar klanten. Inmiddels is het alweer de derde generatie die het bedrijf voortzet. Directeur Mark van der Hart heeft na de overname in 2007 de nodige veranderingen doorgevoerd. Een verandering in het assortiment, naar meer diversiteit en diepvriesproducten, heeft geleid tot een sterke groei van het bedrijf. Deze ontwikkeling vroeg om investeringen in een nieuw bedrijfspand en uitbreiding van het wagenpark, dat gespecialiseerd is in het vervoer van deze producten. In januari 2017 is ons nieuwe bedrijfspand in Lijnden, vlak aan de A9, in gebruik genomen van waaruit wij onze klanten beter kunnen bedienen.

Het nieuwe bedrijfspand met meer capaciteitsopslag, geeft de mogelijkheid het assortiment verder te vernieuwen en uit te breiden, gericht op de wensen van onze klanten. Met dit grotere assortiment kunnen wij onze klanten in alle sectoren een ruimere keuze in meer producten bieden.

Intussen bestaat assortiment uit een diversiteit aan producten. De levering van deze producten vraagt een zorgvuldige behandeling om de versheid te garanderen. Daarom vervoeren wij onze producten naar onze klanten met goed uitgeruste diepvriesvrachtwagens. Zo zorgen wij ervoor dat de (diepgevroren) producten in de beste staat bij u aankomen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Hart Delicious B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!