Harol België NV


Haal meer uit je terras met het Harol Leisure Concept.

Harol, expert op het gebied van terrasoverkappingen, introduceert het unieke ‘Harol Leisure Concept’. Met dit concept zet Harol de meer dan 75-jaar lange expertise van outdoor living solutions in voor de vrijetijds- en horecasector. Dankzij de exclusieve en professionele aanpak maakt Harol het verschil voor horeca-uitbaters die meer uit hun zaak en terras willen halen.

Als wereldspeler op het vlak van zonneschermen, screens en rolluiken, zet Harol met het Harol Leisure Concept haar innovatieve aanbod van pergola’s, vouwdaken, terrasoverkappingen en lamellendaken voor de professionele sector op de kaart. Door middel van het Harol Leisure Concept wordt elk terras geoptimaliseerd naar de behoeften van de bezoekers en de wensen van de horeca-uitbater.

Aanbod Harol Leisure Concept
Door het brede aanbod aan extra opties, van geïntegreerde verlichting tot aan verwarming, kunnen horecazaken het terras het hele jaar door gebruiken. Hierdoor kan het buitenseizoen tot wel vijf maanden verlengd worden. En dat niet alleen! Onze unieke oplossingen kunnen ook de uitstraling van een horecazaak verbeteren. Door de op maat gemaakte en gepersonaliseerde terrasoplossingen is het Harol Leisure Concept een grote meerwaarde voor alle horecazaken met een terras.

Onze nieuwste innovatie is Phoenix Free, een vouwdak waarmee je binnen no time een fijne plek creëert om van het buitenleven te genieten. Daarnaast zijn de houten schuifwand WP67 en het lamellendak Brera ook fantastische oplossingen. Lees hier meer over onze oplossingen.

 

IJzersterk partnership

Voor de Nederlandse markt heeft Harol een partnership met ervaren adviseurs en dealers op het gebied van horeca-oplossingen. Wij garanderen een zorgeloze begeleiding en top service om elke terrasruimte te optimaliseren, van advies tot plaatsing, ook na de verkoop.

Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten, worden zij elk jaar uitgenodigd in de Harol Academy. Daar wordt de kennis van iedere Harol Leisure Concept-partner up-to-date gehouden en wordt de partner ook steeds opnieuw getest en gecertificeerd. Dankzij deze aanpak kan Harol het beste advies en de beste service en kwaliteit garanderen.

Contactinformatie

Industrieterrein 1 /3
3290 Diest
België

+3213380123
info@harol.nl
https://www.harol.nl


Neem contact op met Harol België NV

Berichten van Harol België NV
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!