Hand Horeca


Persoonlijk advies op maat, altijd door experts.

Hand Horeca is al meer dan 25 jaar de grootste Noord-Hollandse toeleverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek, grootkeuken apparatuur en horeca meubilair. U kunt bij ons ook terecht voor een breed assortiment aan gebruikte keukenapparatuur. Wij zijn specialist op het gebied van horeca apparatuur, luchttechniek en koeltechniek. Wij bieden horecabedrijven een groot en gevarieerd assortiment aan keukenapparatuur van topkwaliteit.

Horeca apparatuur van topklasse

Wij van Hand Horeca werken alleen met topkwaliteit horeca apparatuur en horeca benodigdheden. Wij leveren uitsluitend A-merken op het gebied van horeca- en grootkeuken benodigdheden. Het is tenslotte de bedoeling dat de door u gekochte keukenapparatuur jarenlang functioneel kan worden gebruikt. Wij leveren keukenapparatuur van Diamond, Elecrolux, Emga en Gram. En natuurlijk ontbreken de vaatwassers van Rhima niet in ons assortiment.


Neem contact op met Hand Horeca

Berichten van Hand HorecaNog geen berichten gepost door Hand Horeca

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht