Hand Horeca


Persoonlijk advies op maat, altijd door experts.

Hand Horeca is al meer dan 25 jaar de grootste Noord-Hollandse toeleverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek, grootkeuken apparatuur en horeca meubilair. U kunt bij ons ook terecht voor een breed assortiment aan gebruikte keukenapparatuur. Wij zijn specialist op het gebied van horeca apparatuur, luchttechniek en koeltechniek. Wij bieden horecabedrijven een groot en gevarieerd assortiment aan keukenapparatuur van topkwaliteit.

Horeca apparatuur van topklasse

Wij van Hand Horeca werken alleen met topkwaliteit horeca apparatuur en horeca benodigdheden. Wij leveren uitsluitend A-merken op het gebied van horeca- en grootkeuken benodigdheden. Het is tenslotte de bedoeling dat de door u gekochte keukenapparatuur jarenlang functioneel kan worden gebruikt. Wij leveren keukenapparatuur van Diamond, Elecrolux, Emga en Gram. En natuurlijk ontbreken de vaatwassers van Rhima niet in ons assortiment.

Contactinformatie
info@handhoreca.nl
https://www.handhoreca.nl/


Neem contact op met Hand Horeca

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!