Hagatex B.V.


In 1990 zijn we begonnen als leverancier van bed-, bad-, en tafellinnen aan de horeca. Intussen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid klantenbestand in zowel Nederland als in het buitenland. Ook is in de loop der jaren ons aanbod uitgegroeid tot een volledig bedlinnen, badlinnen en/of tafellinnen pakket voor hotels en restaurants.

Egyptisch katoen

Wij leveren voornamelijk producten vervaardigd uit 100% hoogwaardig Egyptisch katoen, deze staat bekend als de beste katoensoort ter wereld. De artikelen uit ons assortiment worden in een ultramoderne weverij in Egypte vervaardigd.

Ruim assortiment

Met het ruime assortiment bedient Hagatex naast de detailhandel alle sectoren van de horeca: van hotel tot restaurant, van sauna tot partycentrum tot instellingen. Hagatex levert een compleet linnenpakket voor de horeca: één adres voor al uw linnenbenodigdheden!

Hoge kwaliteit, lage prijs

Daarnaast is een van onze grote voordelen de prijs-kwaliteit verhouding. Wij bieden hoge kwalitatieve producten aan voor een relatief zeer lage prijs.

Adviseurs & showroom

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij het maken van uw keuze. Daarnaast is het mogelijk om u in uw bedrijf te bezoeken. Liever geen huisbezoek? Dan kunt u ons bezoeken in onze showroom, waar u het volledige assortiment kunt bekijken. U bent van harte welkom. Wilt u langskomen? Belt u dan even door welke dag en tijdstip u wenst te komen. Wij plannen u dan in in de agenda van onze vertegenwoordiger en zorgen dat we voorbereid zijn op uw bezoek.

Contactinformatie
info@hagatex.nl
https://www.hagatex.nl/


Neem contact op met Hagatex B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!