Haco Terrassen B.V.


Haco Terrassen produceert en levert op een maatschappelijk verantwoorde wijze producten voor terrassen. Dit doen we voor consumentenmarkt en de zakelijke markt. Wij laten ons niet tegenhouden door weersomstandigheden; overal is een oplossing voor en anders maken we die. U geniet langer van het buitenleven met een Haco Terras.

Buiten zijn en buiten leven is voor veel mensen heel belangrijk. Buiten hebben we contact met andere mensen, kunnen we genieten van het weer, een hapje een drankje en brengen we ons vitamine-D-gehalte op peil. Naast het sociale aspect heeft meer en langer buiten zijn ook een positief effect op onze gezondheid en gevoel van welbehagen. Om onze missie te verwezenlijken heeft Haco Terrassen zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot totaalleverancier van producten die weersinvloeden kunnen weerstaan, zoals windschermen, parasols, schaduwdoeken, overkappingen en zonweringen. Als we geen passende standaardoplossing hebben, dan leveren we exact maatwerk. Geen vraag is te gek.


Neem contact op met Haco Terrassen B.V.

Berichten van Haco Terrassen B.V.Nog geen berichten gepost door Haco Terrassen B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht