Guillin Nederland B.V.


Een aanbod van standaard verpakkingen voor levensmiddelen: uniek in Europa

De Europese marktleider voor de productie en commercialisering van plastic thermoformverpakkingen, de Groupe Guillin staat voor u klaar om zo snel mogelijk aan al uw behoeften te voldoen, met zijn 23 ondernemingen en 8 000 referenties op voorraad.

Europese marktleider in voedselverpakkingen

Guillin Nederland B.V. is onderdeel van de Europese marktleider Groupe Guillin. Zij produceren verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie in kunststof, karton, BIO of hybride materialen. Om te beantwoorden aan de vraag van bedrijven in de levensmiddelensector heeft Guillin een efficiënte strategie ontworpen: Guillin vervaardigt standaard en klant specifieke verpakkingsassortimenten, die zijn uitgedacht, ontworpen en vervaardigd op grond van de specifieke behoeften en vereisten van de klant.

Contactinformatie

Ampèreweg 6
3752 LR Bunschoten-Spakenburg
Nederland

+31334656262
info@groupeguillin.fr
http://www.groupeguillin.fr/nl.html


Neem contact op met Guillin Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!