GS Furn B.V.


GS Furn heeft in de loop der jaren het vertrouwen van vele klanten verdiend en is een gerenommeerde speler op het gebied van horeca- en projectmeubilair. Als professionele partner in horeca- en projectmeubilair gaan wij volledig voor de beleving. Of dit nu in een fancy beachclub is, het bruine café om de hoek, de kantoortuin bij een bedrijf of de wachtruimtes bij een zorginstelling, dat maakt voor ons geen verschil. Dat mensen zich thuis voelen is voor ons het belangrijkste en dat is meteen onze kracht. Wij zijn een gerenommeerde speler op het gebied van horeca- en projectmeubilair die met je meedenkt, een goed advies geeft en de uitvoering uit handen neemt. GS Furn is er voor jou als je jouw gastvrijheid naar een hoger level wilt tillen. Naast projecten in Nederland doen wij ook projecten in het buitenland.

De GS Furn beleving

De korte lijnen bij GS Furn zorgen ervoor dat je snel antwoord hebt van een van onze specialisten. Ons team is de laatste jaren uitgebreid en dat heeft geleid tot een betere logistiek en nog efficiënter werken voor onze klanten. Onze showroom in Stellendam geeft de mogelijkheid om zelf sfeer te proeven. Zo ervaar je als klant wat een juiste inrichting met je doet. Of je nu op zoek bent naar nieuwe barkrukken of een hele nieuwe inrichting voor jouw horecagelegenheid wilt, GS Furn is de partner die je zoekt.

Interieurwensen komen tot leven

Wij begeleiden een project van start tot finish en niets is ons te gek. Wij doen er alles aan om, binnen ons bereik, jouw interieurwensen uit te laten komen. Wij gaan voor een totale beleving en dat zoeken onze klanten ook. Jouw ideeën en ons advies wordt werkelijkheid dankzij het gebruik van onze 3D ontwerpsoftware. We brengen jouw interieurwensen tot leven en geven zo een stukje beleving aan je mee.

Contactinformatie
info@gsfurn.nl
https://gsfurn.nl/


Neem contact op met GS Furn B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!