GRO


SAMENWERKEN AAN EEN BETERE WERELD

De grond waarop we wonen, leven en werken is een voedingsbodem voor duurzame initiatieven zoals de oesterzwammen van GRO die geteeld worden met koffiedik. Bij ons staat de zeer smakelijke, veelzijdige en circulair geteelde oesterzwam centraal waarvan wij heerlijke producten maken. Oesterzwammen zijn grondtovenaars die alles hergebruiken wat de natuur achterlaat. Al duizenden jaren zijn ze daarmee hét voorbeeld van een circulair organisme. GRO’s producten helpen de impact op het milieu te verminderen, en zijn natuurlijk superlekker. Startpunt naar een betere toekomst.

HOE WE BEGONNEN

  • Project gestart met bouw kindertehuis in Zimbabwe eind jaren ’90
  • Voedsel schaarste 2009 in Zimbabwe. Start met gebruik restafval van koffieplantages om paddenstoelen op te telen
  • In Nederland gestart met dit idee in 2011 op basis vande ervaringen opgedaan in Zimbabwe

HOE WIJ WERKEN; GRO CIRCULAIR

  1. Bij moeder aarde eindigt en begint het
  2. De natuur levert koffiebonen
  3. Wij drinken koffie
  4. Partners verzamelen koffiedik
  5. Oesterzwammen groeien met koffiedik
  6. Van oesterzwammen maakt GRO heerlijke producten

CIRCULAIRE LOGISTIEK

  • Koffiedik verzamelen
  • Ophalen en transport naar GRO
  • GRO-kwekerij teelt met koffiedik

GRO KANSEN

  • Nieuw aantrekkelijk én smakelijk product
  • Circulair geproduceerd en geteeld met koffiedik
  • Duurzaam en dagvers
  • Huisgemaakt
  • Variatie van meerdere blended producten
  • Spreekt mensen die nog niet vega eten (90% in NL) waardoor zij direct 50% minder vlees eten
  • Kansrijk bij jongeren

Neem contact op met GRO

Berichten van GRONog geen berichten gepost door GRO

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht