Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Gro-Tech Bedrijfskeukentechniek


Gro-Tech is opgericht in 2000 en gespecialiseerd in grootkeuken techniek voor de kleine tot middelgrote projecten voor een diversiteit aan eindgebruikers. Hierbij moet u denken aan horecazaken, bedrijfsrestaurants, overheid, zorginstellingen, recreatie en sportverenigingen. Gro-Tech is landelijk actief maar heeft haar zwaartepunt in de regio Oost-Nederland. Gro-Tech beschikt over een eigen Technische Dienst, een aantal vakkundige projectbegeleiders, een team van ervaren adviseurs en een eigen teken- en ontwerpkamer.

Naast ontwerp, ontwikkeling en levering van complete grootkeukens en spoelkeukens heeft Gro-Tech zich meer en meer toegelegd op service en onderhoud in de professionele keukensector. Met ons voortdurende streven naar innovatie en ontwikkeling op het gebied van grootkeuken techniek zijn wij in staat u de beste materialen, productietechnieken en oplossingen te bieden.


Neem contact op met Gro-Tech Bedrijfskeukentechniek

Berichten van Gro-Tech BedrijfskeukentechniekNog geen berichten gepost door Gro-Tech Bedrijfskeukentechniek

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht