Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Grensland Zuivel BV


Wij zijn Grensland Zuivel. Leverancier van een breed assortiment hoogwaardige zuivelproducten voor professionals in de marktsegmenten Bakkerij, Foodservice en Industrie. Onze zuivel wordt gemaakt van melk van uitzonderlijke kwaliteit, in samenwerking met professionele partijen die de modernste separatie- en procestechnieken gebruiken. Dat resulteert in absolute topproducten die zich ook nog eens onderscheiden door hun verwerkingsgemak. Wij durven dan ook met trots te zeggen: Grensland Zuivel – niet de enige, wel de lekkerste!

Waar staan we voor?

Wij leveren de beste zuivelproducten en -grondstoffen en adviseren onze afnemers over welke oplossing het best past bij welke situatie. Onze persoonlijke aanpak resulteert in unieke oplossingen op maat. Zo stellen wij bakkers en chefs in staat eenvoudig en zorgeloos de lekkerste zuivelproducten te bereiden voor hun klanten en gasten.

Waar gaan we voor?

Wij vinden dat bakkers en chefs zonder concessies de lekkerste zuivelproducten aan hun klanten en gasten moeten kunnen aanbieden. Met onze expertise helpen wij professionals te excelleren, zodat iedereen in Nederland op elk gewenst moment van de dag kan genieten van Grensland Zuivel.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Grensland Zuivel BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!