Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Greenyard Prepared Belgium (Noliko nv)


Greenyard Prepared is een wereldwijde speler in vers verwerkte groenten en fruit en andere houdbare voedingsproducten die gemakkelijk op voorraad gezet kunnen worden en klaar zijn voor consumptie. We bieden onze klanten, waaronder retailers, foodservice en de voedingsindustrie, een uitgebreid productportfolio, van klassiek geconserveerde producten in blik of glas tot kant en klare soepen, sauzen, dips en pastagerechten in verschillende verpakkingen. Onze producten voldoen aan de moderne consumentenbehoeften voor smaakvolle, gemakkelijke, snelle en tegelijkertijd gezonde voedingskeuzes.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Greenyard Prepared Belgium (Noliko nv)

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!