GreenMo Rent B.V.


GreenMo Rent is marktleider in de verhuur van (elektrische) voertuigen. Dit zijn onder andere (elektrische) scooters, elektrische bakscooters, elektrische vans en elektrische fietsen, voor last mile delivery gefocust op maaltijd- en postbezorging in Nederland, Belgie, Duitsland en Engeland. GreenMo Rent’s full-service verhuurconcept bestaat uit een ruim productaanbod van zeer hoogwaardige voertuigen, mobiliteitsgarantie, preventief periodiek onderhoud en een all-risk verzekering.

Ontzorging

Het verhuuraanbod van GreenMo Rent zorgt voor volledige ontzorging van uw mobiliteitsbehoefte om onbezorgd te kunnen bezorgen. GreenMo Rent komt periodiek langs om al uw voertuigen te inspecteren, zodat de kans op een storing minimaal is en uw voertuig altijd representatief en inzetbaar is.

Voordelen voor de klant

GreenMo Rent werkt onder andere voor franchisenemers van Domino’s Pizza, Van Straaten Post en is official verkooppartner van Thuisbezorgd.nl. Met GreenMo Rent als mobiliteitspartner maken onze klanten zich geen zorgen meer over hoge aanschafprijzen of onderhoudskosten van hun nieuwe bezorgvoertuigen. Alle mobiliteitskosten zitten in één vast bedrag.

Landelijke support

Vanuit centrale locaties in het midden van het land levert GreenMo Rent 24 uurs (wissel)service in alle uithoeken van het land, van Maastricht tot Groningen, van Den Helder tot aan Goes. Inmiddels ook in Engeland, Duitsland en Belgie. Vraag naar onze voorwaarden.

Contactinformatie
info@greenmo.nl
https://www.greenmo.nl/


Neem contact op met GreenMo Rent B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!