Green Organics B.V.


Green Organics’ team van experts brengt telers en klanten bij elkaar

We leggen contact, spreken goede prijzen af en zorgen dat alles op tijd wordt gezaaid, geoogst, bezorgd en verwerkt. Simpel gezegd: we zorgen voor de complete keten, van grond tot mond. Green Organics werkt alleen met biologische groenten, aardappelen en fruit. Jaarlijks zijn we verantwoordelijk voor het telen, verwerken en verkopen van 50 miljoen kilo. We helpen boeren verbouwen waar vraag naar is, zodat alle oogst wordt verkocht en gegeten. Dat doen we, omdat we goed voor de aarde willen zorgen en mensen met gezond eten willen voeden. En omdat de boer en de afnemer eerlijke prijzen verdienen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. We helpen telers met hun teeltplanning, komen op het juiste moment oogsten en beoordelen het resultaat voor de afnemers. Deze werkwijze is gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en transparantie. Boeren weten voor wie ze telen en afnemers weten hoe hun gewas wordt verbouwd. Open en eerlijk, dat is ons ideaal. Samen kunnen we groeien en bloeien. Green Organics. Together we care.

Green Organics levert in heel Europa, aan onder meer:

  • verwerkende industrie: conserven-, diepvries- en babyvoeding, groentensnijderij en de sap- en smoothiemarkt
  • vers, met menig supermarkt en groothandel als afnemer, die levert aan detaillist en horeca
  • de ‘out of home’ markt: leveranciers van restaurants en cateraars
  • de diepvriesmarkt, met diverse afnemers waaronder maaltijdleveranciers, verspreid over de hele wereld

In overleg met afnemer en teler kunnen we iedere gewenste aardappel, groente of fruitsoort leveren. Van vollegrondsgroenten tot kasgroenten en van hardfruit tot zachtfruit.

Contactinformatie
info@greenorganics.nl
https://www.greenorganics.nl/


Neem contact op met Green Organics B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!