Green Food Lab


Green Food Lab is een Food Consultancy & Communications Agency, opgericht door Isabel Boerdam, bekend van o.a. De Hippe Vegetariër en de Nationale Week Zonder Vlees. Wij geloven dat plantaardig eten de toekomst is. Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd, dat is een duurzame ontwikkeling waarop de voedselindustrie moet inspelen. Méér groenten en minder vlees is de eerste stap om dit doel te bereiken. Vanuit deze visie ondersteunen en adviseren wij alle food bedrijven die deze duurzame missie in praktijk brengen. Wij zijn van alle markten thuis: van content tot campagnes, workshops en events, recept- & productontwikkeling, communicatie, PR en positionering. Onze passie en expertise maken ons tot een unieke gesprekspartner in deze snelgroeiende wereld van duurzame voeding.

Contactinformatie
info@greenfoodlab.nl
https://greenfoodlab.nl/


Neem contact op met Green Food Lab

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!