Greek Foodtales


Greek Foodtales” is ontstaan ​​vanuit de behoefte die wij voelen om de Griekse eetcultuur te promoten die bekend staat om zijn rijkdom aan kwaliteit, smaak & voedingswaarde.

Koken is een integraal onderdeel van onze Griekse mentaliteit, levensstijl & cultuur… & zoals mensen zeggen “we zijn wat we eten”. Ons doel is om deze unieke gastronomische schat te verkennen & te presenteren met behulp van een frisse & innovatieve benadering!
Onze “foodtales” beginnen met de nauwgezette selectie van alle soorten Griekse producten van hoge kwaliteit die meer zullen zijn dan alleen ingrediënten. Zij zullen je gids zijn bij het volgen van recepten in de wereld van het Mediterraansee diëet… & terwijl onze “foodtales” zich ontrafelen, begint een verbazingwekkende reis van de zintuigen door de groene velden & over de blauwe zeeën van Griekenland.

Contactinformatie
info@greekfoodtales.com
https://www.greekfoodtales.com/


Neem contact op met Greek Foodtales

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!