Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Greek Foodtales


Greek Foodtales” is ontstaan ​​vanuit de behoefte die wij voelen om de Griekse eetcultuur te promoten die bekend staat om zijn rijkdom aan kwaliteit, smaak & voedingswaarde.

Koken is een integraal onderdeel van onze Griekse mentaliteit, levensstijl & cultuur… & zoals mensen zeggen “we zijn wat we eten”. Ons doel is om deze unieke gastronomische schat te verkennen & te presenteren met behulp van een frisse & innovatieve benadering!
Onze “foodtales” beginnen met de nauwgezette selectie van alle soorten Griekse producten van hoge kwaliteit die meer zullen zijn dan alleen ingrediënten. Zij zullen je gids zijn bij het volgen van recepten in de wereld van het Mediterraansee diëet… & terwijl onze “foodtales” zich ontrafelen, begint een verbazingwekkende reis van de zintuigen door de groene velden & over de blauwe zeeën van Griekenland.

Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Greek Foodtales

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!