Greaseshield Nederland


De Greaseshield® vuil- en vetafscheiders zijn speciaal ontworpen om de werking van een traditionele vetput en vetafscheider te verbeteren. Door middel van nieuwe technieken is het mogelijk om de vetten en oliën er real time uit te halen. Dit betekent dat het afvalwater bij het lozen direct wordt gereinigd en niet eerst een periode stilstaat. De machine voert alle handelingen uit en zorgt ervoor dat u enkel de opvangbak hoeft te legen. Daarbij is de GreaseShield® een compacte machine die eenvoudig tussen apparaat en leiding kan worden geplaatst. De machines kunnen daarom ook worden toegepast in monumentale panden waar de vloer niet mag worden beschadigd, of wanneer de afvoerleidingen te weinig afschot hebben om een vetput buiten het pand te bereiken. De GreaseShield® kan onder andere worden toegepast in horeca-keukens, grootkeukens, kantines, benzine-stations, slagerij, vishandel en (auto)garages.

Contactinformatie
info@greaseshield-nederland.nl
https://www.greaseshield-nederland.nl/


Neem contact op met Greaseshield Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!