GranFood BV


De specialist in sales, distributie en marketing van internationale A-merken in food in de Benelux.

GranFood is in 1989 opgericht en gespecialiseerd in marketing, sales en distributie van internationale A-merken in food binnen de Benelux. GranFood is onderdeel van GBfoods, een van Europa’s grootste levensmiddelenbedrijven, actief in Italië, Spanje, Afrika, Rusland en de Benelux.

Een zeer gemotiveerd team met jarenlange ervaring en lokale knowhow op het gebied van (shopper- en trade)marketing, sales, supply chain, customer service en finance zorgen voor een full-service ondersteuning van de verschillende merken; waaronder Grand’Italia, Ocean Spray, Saitaku, Devos & Lemmens en Ponti. Tot de klanten van GranFood behoren alle grote regionale en nationale supermarktketens, food- en drankengroothandels en cash & carry.

De sterke merken, lokale en internationale ondersteuning in combinatie met een zeer slagvaardige organisatie en focus op het bouwen van sterke partnerships met klanten, hebben ertoe geleid dat GranFood al vele jaren één van de toonaangevende spelers in haar categorieën is.


Neem contact op met GranFood BV

Berichten van GranFood BV

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht