GranFood BV


De specialist in sales, distributie en marketing van internationale A-merken in food in de Benelux.

GranFood is in 1989 opgericht en gespecialiseerd in marketing, sales en distributie van internationale A-merken in food binnen de Benelux. GranFood is onderdeel van GBfoods, een Internationaal FMCG bedrijf met veel culinaire producten in het portfolio welke in meer dan 50 landen worden verkocht.

Een zeer gemotiveerd team met jarenlange ervaring en lokale knowhow op het gebied van Out of Home, (shopper- en trade)marketing, sales, supply chain, customer service en finance zorgen voor een full-service ondersteuning van de verschillende merken. GranFood is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van bekende A-merken, zoals Devos & Lemmens, Imperial, Star (De nr. 1 in Italië in Bouillon), Grand’Italia (de marktleider in pasta en pastasauzen in Nederland), Jozo, Broxo, Ocean Spray, V8, Saitaku, Riso Scotti, Amora en Lacroix.

Tot de klanten van GranFood behoren alle grote en regionale groothandels en nationale supermarktketens.

De sterke merken, lokale en internationale ondersteuning in combinatie met een zeer slagvaardige organisatie en focus op het bouwen van sterke partnerships met klanten, hebben ertoe geleid dat GranFood al vele jaren één van de toonaangevende spelers in haar categorieën is.

De specialist in sales, distributie en marketing van internationale A-merken in food in de Benelux.

Contactinformatie
account.support@thegbfoods.com
https://www.granfood.nl


Neem contact op met GranFood BV

Berichten van GranFood BV
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!