Goupil – Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.


Maatwerkoplossingen voor duurzaam vervoer

Sinds 2005 is Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. de specialist in maatwerkoplossingen voor al uw duurzame mobiliteitswensen. Onze stille, zuinige en schone elektrische voertuigen kennen flexibele en veelzijdige toepassingen voor alle branches waar duurzaam transport gewenst is. Zo hebben wij duurzame transportoplossingen ontwikkeld voor gemeenten, industrie, (stads)distributie, luchthavens, ziekenhuizen, hotels, pretparken, militaire terreinen, festivals en de groensector.

Dealer TRIPL elektrische bakbrommer

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit is dealer van de TRIPL elektrische cargo scooter. Deze elektrische cargo scooters zijn dé oplossing voor o.a. last mile delivery. Met deze elektrische bakbrommer kunt u al uw pakketten rechtstreeks op de bestemming afleveren, zonder files en parkeerkosten.

Importeur Goupil elektrische bedrijfsvoertuigen

Goupil elektrische bedrijfsvoertuigen zijn onderdeel van de industriële multinational Polaris, die het beste van de MEGA E-Worker en de Goupil bedrijfswagens heeft samengevoegd in de nieuwe Goupil G4. Als importeur van Goupil geven wij het beste advies over elektrische bedrijfswagens, geschikt gemaakt voor uw branche en werkzaamheden. Met een dealernetwerk door heel Nederland bieden wij altijd advies, service en onderhoud bij u in de buurt.

Importeur Taylor-Dunn elektrotrekkers en elektrische platformwagens

Wij zijn tevens importeur van Taylor-Dunn elektrotrekkers voor de Nederlandse en Belgische markt. De vier modellen – C-432, BIGFOOT, C-425 en SS-536 – bieden transportoplossingen voor iedere branche. Van magazijnen tot luchthavens.

100% elektrisch, 100% duurzaam

Alle duurzame-mobiliteitsadviseurs van Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit beschikken over diepgaand technisch inzicht op het gebied van duurzame mobiliteit. Op deze manier zijn wij in staat uw duurzame mobiliteitswensen te vertalen naar een concrete toepassingen met de Goupil elektrische bedrijfsvoertuigen. Zo hebben we de Goupil G4 in combinatie met o.a. een heet-watermachine en zoutstrooier ontwikkeld: 100% elektrisch, 100% duurzaam!

Duurzame mobiliteitswensen waarmaken

Met ons eigen serviceteam staan wij altijd voor u klaar. Denk hierbij aan preventief onderhoud, servicebeurten en reparatie. Tevens bieden wij u oplossingen voor financiering en richten we samen met u uw servicecontract in. Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit laat u prettig werken met betrouwbare elektrische voertuigen en maakt letterlijk al uw duurzame mobiliteitswensen waar.

Contactinformatie
info@eco-mobiliteit.nl
https://www.eco-mobiliteit.nl/


Neem contact op met Goupil – Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!