Gopla – Handelsonderneming P.A. van der Gun


Gopla is in 1940 opgericht als fabriek in was- en zeepmiddelen.

In de loop der jaren werden hier non-food artikelen aan toegevoegd zoals o.a. glaswerk, bestek, en serviesgoed. Het bedrijf was toen gevestigd in 5 aan-een-gesloten panden op de Laat in Alkmaar, 1 pakhuis in het Groot Nieuw-land en 1 in de Bloemstraat. Sinds 1992 wordt Gopla gerund door Rik van der Gun, en is het bedrijf direct verhuisd naar de Koelmalaan. Sinds 2008 is het adres Fluorietweg 12 C in Alkmaar. Dit is op het industrieterrein Boekelermeer.

Inmiddels is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Zo levert Gopla nu o.a. ook koffie, thee, suiker, melk en cup-a-soup [koffie onder private-label], Bravilor koffie apparatuur, [waarvan Gopla de grootste dealer in Noord-Holland is] sanitaire papierwaren en producten van Tork [wc-papier en poetsrollen onder private-label] en vloeibare was- en zeepmiddelen voor professionele vaatwasmachine’s. Sinds eind 2018 is er een nieuwe productnaam gedeponeerd. A NEGEN

onder deze naam worden diverse artikelen op de markt gebracht. zoals o.a. diverse schoonmaakmiddelen kijk hiervoor eens op www.anegen.nl

A NEGEN is een geregistreerd merknaam door: Gopla Alkmaar

Daarnaast wordt door Gopla het merk Churchill [hotel-porselein] uit Engeland geimporteerd voor de Nederlandse markt, en verdeeld door diverse dealers in Nederland.

Gopla heeft voor Noord-Holland een eigen bezorgdienst. Daarbuiten wordt de bezorging door Stad Alkmaar uit Alkmaar verzorgd.

Contactinformatie
info@gopla.nl
https://www.gopla.nl/


Neem contact op met Gopla – Handelsonderneming P.A. van der Gun

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!