Gold & Green


Pulled Oats® van Gold&Green® is een Noordse, plantaardige bron van eiwitten. Het is bedacht aan de keukentafel van de Finse powervrouwen Maija Itkonen en Reetta Kivelä, met de eenvoudige overtuiging dat “net zo goed is als kip” niet het ultieme streven kon zijn van hoe een voedzame en plantaardige eiwitbron eruit zou moeten zien. Vanaf dag één wisten zij al dat hun product pas echt iets zou gaan veranderen wanneer het gezond, makkelijk te bereiden en vooral superlekker zou zijn. En voilà!

Hoe wordt Pulled Oats® gemaakt?

Pulled Oats® is volledig plantaardig en wordt gemaakt van vijf simpele en gezonde ingrediënten: haver, tuinbonen, erwten, koudgeperste koolzaadolie en zout. Pulled Oats® wordt gemaakt door de ingrediënten te kneden, rollen en verhitten. In het hele proces worden geen toevoegingen of chemische stoffen gebruikt. Waar het idee voor Pulled Oats® vandaan kwam? Het ontstond ergens op 3 km hoogte.


Neem contact op met Gold & Green

Berichten van Gold & GreenNog geen berichten gepost door Gold & Green

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht