Goesten en Goesten Horecameubilair / Vintage


Over Goesten & Goesten, al jaren een begrip in de Nederlandse horeca en daarbuiten

Bij Goesten & Goesten staat persoonlijke aandacht, een prettig contact en kwaliteit centraal. Daardoor zijn we meer dan alleen een leverancier van nieuw en gebruikt horeca meubilair. We denken en kijken met je mee, zoeken naar passende oplossingen en zeggen het ook wanneer iets niet kan of beter op een andere manier kan worden ingevuld. Niet voor niets hebben we een grote en trouwe klantenkring die ons keer op keer weet te vinden. Daar zijn we trots op en blij mee!

Door onze jarenlange ervaring in de horeca en in het horecameubilair, weten we waar het om draait bij inrichting en interieur. Die kennis en ervaring levert meerwaarde op voor onze klanten; het scheelt hen tijd en zeker ook geld. Onze goede samenwerking met toonaangevende bedrijven in horecameubilair, architecten, interieurbouwers en gespecialiseerde horeca- inrichters, levert voor elke horecazaak, kantine of verenigingsgebouw een stijlvol en scherp geprijsd aanbod op.

Kom kijken en overtuig jezelf.


Neem contact op met Goesten en Goesten Horecameubilair / Vintage

Berichten van Goesten en Goesten Horecameubilair / VintageNog geen berichten gepost door Goesten en Goesten Horecameubilair / Vintage

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht