Horecava schuift door naar het voorjaar

GO-tickets – GO Events B.V.


Wil jij een klein feest of groot evenement organiseren? Het online ticketsysteem van GO-tickets kan door iedereen worden gebruikt!

Bij ons maakt het niet uit in welke regelmaat je tickets wil verkopen. Doordat wij ons alleen richten op externe ticketverkoop, is ons systeem geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Van een feest, evenement, concert en optreden tot beurs, lezing, training en tentoonstelling.

Voor organisatoren van zowel kleine als grote evenementen, is het distribueren en verkopen van tickets een tijdrovend en veelal kostbaar proces. Wij besparen deze kosten door online tickets te verkopen. Hiermee wordt het distributieproces online én offline versnelt. Dat allemaal voor een scherpe lage prijs!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met GO-tickets – GO Events B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!