Horecava schuift door naar het voorjaar

Go-Tan


A foodloving Asian family

Hallo, wij zijn Go-Tan. Geen food brand zoals je gewend bent, maar een food loving family uit Azië. Go-Tan is een echt familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door de zoons van oprichter Frans Go, Bing en Han. ‘Lekker eten’ speelt een heel belangrijke rol binnen de familie Go. Het is dé oosterse manier om veel mooie momenten te beleven met de mensen om je heen. Lekker eten verrijkt je gezamenlijke herinnering met vrienden en familie. Wij denken dat die gezamenlijke momenten tot de meest waardevolle ‘bezittingen’ behoren die je in je leven ‘verzamelt’.

Daarom sluiten we nooit een compromis op ingrediënten, bereiding, kwaliteit of smaak. En zeggen we altijd tegen elkaar ‘kan het niet nóg beter?’, omdat we weten dat het altijd beter kan. Dagen we elkaar uit, blijven we nieuwe smaken ontdekken en streven ernaar altijd het hoogst haalbare te creëren. Daar zijn wij als familie de hele dag mee bezig. Want eten is liefde. Let food do the talking, zeggen we als familie.

“Lekker eten’ is dé oosterse manier om veel mooie momenten te beleven met de mensen om je heen.” – Han Go


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Go-Tan

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!