Go-Tan


A foodloving Asian family

Hallo, wij zijn Go-Tan. Geen food brand zoals je gewend bent, maar een food loving family uit Azië. Go-Tan is een echt familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door de zoons van oprichter Frans Go, Bing en Han. ‘Lekker eten’ speelt een heel belangrijke rol binnen de familie Go. Het is dé oosterse manier om veel mooie momenten te beleven met de mensen om je heen. Lekker eten verrijkt je gezamenlijke herinnering met vrienden en familie. Wij denken dat die gezamenlijke momenten tot de meest waardevolle ‘bezittingen’ behoren die je in je leven ‘verzamelt’.

Daarom sluiten we nooit een compromis op ingrediënten, bereiding, kwaliteit of smaak. En zeggen we altijd tegen elkaar ‘kan het niet nóg beter?’, omdat we weten dat het altijd beter kan. Dagen we elkaar uit, blijven we nieuwe smaken ontdekken en streven ernaar altijd het hoogst haalbare te creëren. Daar zijn wij als familie de hele dag mee bezig. Want eten is liefde. Let food do the talking, zeggen we als familie.

“Lekker eten’ is dé oosterse manier om veel mooie momenten te beleven met de mensen om je heen.” – Han Go

Contactinformatie
info@go-tan.nl
https://www.go-tan.com/nl/


Neem contact op met Go-Tan

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!