Glutenfree Business Development


In ons gezin zijn we allemaal echte ‘foodies’. Tijdens het ontbijt is het eerste onderwerp waar we over praten ‘wat zullen we vanavond eten?’. Want wij houden van eerlijk, smaakvol en puur eten. In 2010 bleek onze dochter, Lisa, coeliakie te hebben. Zij moest daarom glutenvrij gaan eten. Dit viel niet mee voor haar. Het leek wel alsof glutenvrij gelijk stond aan ‘zonder smaak’. Nergens waren er in onze optiek lekkere, gezonde en smaakvolle glutenvrije producten te koop.

Het aantal mensen met coeliakie groeit snel. Deze mensen moeten allemaal glutenvrij eten. En zeg nu zelf, eten, ook al is het glutenvrij, moet toch lekker kunnen zijn! Zelfs mensen die geen coeliakie hebben, merken dat ze zich fitter voelen als ze het eten van gluten beperken. Dat heeft mij aan het denken gezet. Er moesten toch ergens lekkere, eerlijke glutenvrije producten te krijgen zijn? Ik ben op zoek gegaan naar lekkere en gezonde glutenvrije producten, zelfs buiten Nederland, en uiteindelijk besloten om zelf gezondere, smaakvol en lekkere glutenvrije producten te gaan ontwikkelen.

We hebben de producten samen met een ervaren bio-bakker en voedingsdeskundige ontwikkeld vanuit een aantal uitgangspunten: het moet echt lekker smaken, het moet gecertificeerd biologisch zijn, zonder additieven en E-nummers, zonder of met zo min mogelijk suiker. En last but not least natuurlijk gecertificeerd glutenvrij. En dat is gelukt, onder de naam Lisa’s Choice Glutenfree heb ik granola’s, broodsoorten, divers gebak, melen en maaltijden ontwikkeld, want Lisa’s Choice wil voor de hele dag een smaakvol en gezond asssortiment kunnen bieden.

Lisa’s Choice heeft meer dan 80 verschillende producten. Daar komen steeds meer producten bij, want we blijven ontwikkelen!

Diepvries assortiment

Inmiddels hebben we een diepvries assortiment van meer dan 25 producten waar je blij van wordt met de lekkerste bagels, stokbroodjes, maar ook pizza bodems. Het gebak (waarvan inmiddels ook vegan varianten zijn ontwikkeld) waarbij 30% MINDER suiker is toegevoegd, is een echte traktatie. Zo is onze Harde wener gemaakt van o.a. lekkere biologische roomboter en gevuld met een aardbeienmousse. Of wat dacht je van een advocaat vulling met slagroom?

Contactinformatie
info@lisaschoice.nl
https://www.lisaschoiceglutenfree.com/


Neem contact op met Glutenfree Business Development

Nog geen berichten gepost door Glutenfree Business Development
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!