Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Gloe & Zeitz B.V.


Gloe & Zeitz B.V. is ontstaan uit een fusie tussen Gloe & Co. B.V. en Zeitz International B.V. Beide bedrijven richtten zich op het importeren en verkopen van houdbare levensmiddelen. Hierbij lag het zwaartepunt bij GLOE (est. 1902) bij grootverbruik en bij ZEITZ (est. 1976) bij de retail. Wij leveren door heel Europa in bulkverpakking aan de verwerkende industrie. Consumentenverpakkingen vinden hun weg naar grootwinkelbedrijven en distribuerende handel. Grootverpakkingen worden geleverd aan onder meer horecagroothandel en instellingen.

Gloe & Zeitz B.V. heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.  Alle fabrieken waarmee wij werken voldoen aan de standaarden (HACCP,BRC, IFS ) die gezondheid en veiligheid waarborgen. Een groot deel van onze visconserven is MSC gecertificeerd en vanaf 2020 presenteren wij met trots Deepblue Fair Trade tonijn.

We betreden nieuwe wegen als het gaat om de ecologische en maatschappelijk verantwoorde productie van vis en zeevruchten. Behalve onze Fair Trade certificatie zijn wij ook Skal gecertificeerd en mogen biologische producten importeren en verhandelen. Tijdens de productie van biologische producten wordt er rekening gehouden met het milieu en dierenwelzijn.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Gloe & Zeitz B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!