Globemilk B.V.


ONS OER-HOLLANDSE FAMILIEBEDRIJF

Nederland is een echt zuivelland. Generaties Nederlanders zijn opgegroeid met een dagelijks glas melk, boordevol calcium, eiwitten, vitamines en mineralen. In het spoor van deze zuiveltraditie is Globemilk ontstaan: de enige Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, houdbare zuivelproducten. Globemilk is een kleinschalige organisatie en daardoor extreem flexibel: we volgen geen trends maar creëren ze zelf met onze innovatieve producten. Vanuit Boxmeer maken we gezonde Nederlandse zuivel bereikbaar voor de wereldmarkt.

EIGEN BOEREN | DE BESTE MELK

Samen met onze eigen boeren werken wij elke dag voor de beste zuivelproducten voor jou! Zo zorgen we ervoor dat onze koeien goed worden verzorgd en een speciaal voor hun samengestelde voeding krijgen. Hoe beter een koe zich voelt, hoe beter de melk. En dat proef je!

Contactinformatie
info@globemilk.nl
https://globemilk.nl/


Neem contact op met Globemilk B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!