Gkazas Olijfolie


Uit liefde voor het product oogsten we het op de meest authentieke, pure en natuurlijke wijze: met onze eigen handen. Onze olijfgaard ligt in de bergen van centraal Kreta, waar de bodem wordt bemest door geiten en schapen die vrij grazen. De olijfbomen krijgen alleen water uit natuurlijke neerslag. Iedere winter oogsten en persen we de olijven zelf. Onze Griekse olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder toevoegingen: een zuiver en eerlijk familieproduct.

Gkazas Olijfolie: het begint allemaal een flinke tijd geleden

Tom, Floris en Eva Reurts zijn dan nog pubers. Zij zijn broers en zussen van elkaar en komen op hun vakantie in Kreta local George tegen. Die moet aan hun moeder worden voorgesteld. De vonk springt over en een huwelijk is het resultaat. George Gkazas is in het bezit van een olijfgaard op Kreta, net zoals de rest van zijn zevenhonderd familieleden. Nu, meer dan tien jaar later, is Gkazas olijfolie uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, dat tienduizenden liters biologische, extra vierge olijfolie per jaar van Kreta naar Nederland brengt.

Contactinformatie
info@gkazas.com
https://gkazas.com/nl/


Neem contact op met Gkazas Olijfolie

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!