GivaCard B.V.


GivaCard, jouw partner in cadeaukaarten

Wil jij een professionele eigen cadeaukaart van jouw winkel en/of webshop uitgeven? Zoek je verkoopkanalen voor jouw cadeaukaart? Of wil je een mooi assortiment aan cadeaukaarten gaan verkopen? Wij regelen het voor je, zonder gedoe. GivaCard biedt je op maat gemaakte oplossingen voor het uitgeven van je eigen cadeaukaart en het verkopen van cadeaukaarten via gerenommeerde partijen. Of je nu een eenmanszaak bent of een internationale retailer. GivaCard heeft altijd een passende oplossing voor je. En: we maken gebruik van de apparatuur die je al hebt staan!

Zo kunnen wij jou helpen:

  • Je eigen cadeaukaart uitgeven – wij zorgen ervoor dat jij je eigen cadeaukaart kunt uitgeven. Speciaal voor jou ontworpen in de look-and-feel van je eigen bedrijf. Wij leveren de cadeaukaarten, de verpakkingen en de software. Alle benodigdheden voor het opwaarderen en verzilveren heb je al in huis. Kies voor jouw eigen cadeaukaart via GivaCard.
  • Zelf een assortiment cadeaukaarten verkopen – meer traffic in je winkel en een goede marge verdienen? Dan zijn cadeaukaarten, beltegoed en andere vouchers een mooie aanvulling op je assortiment. GivaCard kan je hiermee helpen. Je krijgt van ons een kant en klaar display met giftcards van verschillende partijen. Ook leveren we je point of sale-materiaal en de bijbehorende software.
  • Verkoop van jouw cadeaukaart –  een cadeaukaart van jouw bedrijf ook in andere winkels en webshops verkopen? Dat kan GivaCard voor je regelen. Wij hebben nauw contact met tabaks- en gemakswinkels, boekwinkels, supermarkten en tankstations, maar ook diverse webshops.
  • Cadeaukaarten binnen jouw bedrijf – ook voor zakelijke bestellingen van cadeaukaarten kun je bij ons terecht. Eenmalige bestellingen plaats je in onze webshop Cardman.nl. Heb je een grotere bestelling, regelmatig cadeaukaarten nodig of heb je vragen over personalisatie van verpakkingen? Neem dan contact met ons op.

Contactinformatie
info@givacard.nl
https://www.givacard.nl/


Neem contact op met GivaCard B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!