Giraffe Coffee Roasters


Wij onderscheiden ons door een uitzonderlijke kwaliteit koffie. Als specialty coffee branderij nemen we je mee op onze koffiereis door herkomstlanden voor een exceptionele koffie-ervaring. We zoeken karakteristieke koffies die je uit duizenden herkent. Koffies waarvan de smaken zo interessant zijn, dat je geen koffie drinkt, maar proeft.

Het zijn de mooiste bonen uit Midden en Zuid-Amerika, Afrika en Indonesië. Wij ondersteunen de waarden van een authentieke en milieuvriendelijke koffiecultuur, waarin landbouwkennis en terroir-identiteit worden getoond. We delen de waarden van een transparante keten, met prioriteit voor traceerbaarheid, kwaliteit en eerlijke prijzen die boeren een toekomst geven. Goede koffie begint immers met goede ‘groene koffie’, vandaag en morgen.

Wij houden van koffie en delen onze liefde voor koffie. Proef die liefde!

Contactinformatie
info@giraffecoffee.com
https://giraffecoffee.com/


Neem contact op met Giraffe Coffee Roasters

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!