Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Gigi Il Salumificio S.r.l.


Gigi il Salumificio was founded in 1980, in Castelnuovo Rangone, in the province of Modena. The production of Ciccioli and Strutto (lard) starts with the purpose of preserving and keeping alive the culture of a cold meat cut closely linked with its territory and the Italian cold meat tradition. With Mauro’s wife and the two sons the company increases the range of produced salumi, focusing on quality and tradition still today considered the most important characteristic of successful products.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Gigi Il Salumificio S.r.l.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!