Gepo Vleeswaren B.V.


In 1958 is Gepo Vleeswaren gestart in Hoofddorp onder de bezielende leiding van onze vader. Hij zette het bedrijf op de kaart en zorgde voor groei. Nu, na Zwanenburg en Uithoorn, hebben we een vestiging in Nieuw-Vennep. Deze locatie in Nieuw-Vennep is uniek in zijn soort. Het bedrijvenpark Nieuw-Vennep is prachtig aangelegd en heeft bovendien een uitstekende bereikbaarheid.

Een nieuw productiebedrijf ontwikkelen gaat niet zonder slag of stoot. Het moest een bedrijf worden waarin de nieuwste technieken worden toegepast, vooral op het gebied van energiebesparingen en hygiëne-eisen. Wij als directie zijn dan ook bijzonder trots op de het eindresultaat. Een investering van deze omvang in een tanende economie vereist de nodige moed.

Contactinformatie
info@gepo.nl
https://gepo.nl/


Neem contact op met Gepo Vleeswaren B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!