Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Gepo Vleeswaren B.V.


In 1958 is Gepo Vleeswaren gestart in Hoofddorp onder de bezielende leiding van onze vader. Hij zette het bedrijf op de kaart en zorgde voor groei. Nu, na Zwanenburg en Uithoorn, hebben we een vestiging in Nieuw-Vennep. Deze locatie in Nieuw-Vennep is uniek in zijn soort. Het bedrijvenpark Nieuw-Vennep is prachtig aangelegd en heeft bovendien een uitstekende bereikbaarheid.

Een nieuw productiebedrijf ontwikkelen gaat niet zonder slag of stoot. Het moest een bedrijf worden waarin de nieuwste technieken worden toegepast, vooral op het gebied van energiebesparingen en hygiëne-eisen. Wij als directie zijn dan ook bijzonder trots op de het eindresultaat. Een investering van deze omvang in een tanende economie vereist de nodige moed.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Gepo Vleeswaren B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!