GeoComfort B.V.


Het bedrijf

GeoComfort is in 2000 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Installect Advies en Dura Vermeer Ondergrondse Infra (DVOI). Beide partijen hebben jarenlange ervaring met de techniek van warmte koude opslag. Door het combineren van kennis van de ondergrond (bodem) en de bovenliggende gebouwinstallatie ontstaat een optimaal ontwerp en een goede integratie met de totale systeemopzet met als resultaat dat het gehele energiesysteem de gewenste prestatie gaat leveren.

Vanuit onze bedrijfslocatie in Wichmond zijn zo’n 30 medewerkers werkzaam. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met testfaciliteiten waar onze producten uitgebreid worden beproefd alvorens uitlevering op project plaatsvindt.

Visie

De vraag naar duurzame technieken heeft in de afgelopen jaren duidelijk een vlucht genomen. Energietarieven stijgen doorlopend en de overheid stelt steeds strengere eisen ten aanzien van energieprestaties van gebouwen. Energiebesparende koeling en verwarming is dus alleen maar interessanter en onmisbaar geworden. Duurzame techniek moet zowel technisch als financieel realiseerbaar zijn, zodat in de praktijk de beoogde besparing wordt gerealiseerd. Duurzaamheid is daarmee meer dan een modewoord!


Neem contact op met GeoComfort B.V.

Berichten van GeoComfort B.V.Nog geen berichten gepost door GeoComfort B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht