Horecava schuift door naar het voorjaar

Gelato Fantastico B.V.


Het ijs van Gelato Fantastico wordt ambachtelijk en met veel passie door onze ijsbereiders gemaakt met alleen de allerbeste ingredienten. Er worden geen kunstmatige kleur en smaakstoffen gebruikt. De rvs look bakken worden hoog en handmatig afgevuld met een mooie garnering bovenop het ijs. Hierdoor lijkt het net of u het ijs zelf heeft gemaakt en krijgt het een fantastische uitstraling.

Fantastisch ijs voor zowel de horeca als de ijssalons! 44 heerlijke smaken ijs in mooie gegarneerde rvs look bakken. Daarnaast ruim 30 smaken in 2,5 liter bakken en 8 top smaken in een luxe brede opgemaakte rvs look bak.

Wij gaan verder dan alleen het bereiden en leveren van ijs. Wij kunnen voor u diverse promotie en sfeermaterialen regelen zodat u een complete uitstraling heeft. Ook voor een vitrine en een soort franchise formule kunt u bij ons terecht.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Gelato Fantastico B.V.

Nog geen berichten gepost door Gelato Fantastico B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!