Gedelec


Het familiebedrijf Gedelec bvba is gevestigd te Anzegem (West-Vlaanderen, België). De zaakvoerder Matthieu Moerenhout staat garant voor een uitmuntende kwaliteit tegen een betaalbare prijs en een snelle service. De firma Gedelec bvba is sinds 1958 fabrikant van wafelijzers voor professioneel gebruik. Beter bekend onder de merknaam MATT. Sinds 2001 is Gedelec bvba de exclusieve verdeler van KRAMPOUZ in de Benelux. Gestart in 1949, is het bedrijf KRAMPOUZ uitgegroeid tot dé specialist in pannenkoekenijzers op gas op elektriciteit. Wij bieden u een ruime waaier aan op het gebied van pannenkoekenijzers, specifieke materialen en alle nodige accessoires.

In 2008 wordt het gamma van KRAMPOUZ uitgebreid met een teppanyaki, of plancha. Deze zijn zowel op elektriciteit, als op gas verkrijgbaar. Vanaf eind 2009 worden de wafelijzers uitgerust met een EASYCLEAN-systeem. En ook eind 2010 krijgt de nieuwe Panini grill deze technologie mee ! Bestel uw producten snel en eenvoudig via onze e-shop!

Contactinformatie
info@gedelec.be
https://www.gedelecshop.com/


Neem contact op met Gedelec

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!