Gebo Gelato


Alles over Gebo Gelato en zijn schepijs

Van een onschuldig cafetaria, tientallen jaren geleden begonnen in Oud-Beijerland, gegroeid tot een schepijsleverancier die heel Nederland bediend. Gebo Gelato is ondanks die groei een ambachtelijk ijsmaker gebleven, die staat voor een uitstekende kwaliteit en een zo goed mogelijke service. Onder het kopje Product- & Bedrijfsinformatie vindt u alles over de geschiedenis van ons ijsbedrijf en over de manier van werken vandaag de dag. Laat je overtuigen door ons schepijs middels de smaakbox of vraag een bestelaccount aan mocht je al overtuigd zijn van onze kwaliteit.

Naast deze kwaliteit verdiend het ook van u als verkoper de aandacht om hier goed mee om te gaan. Denk hierbij aan de instelling van uw ijsvitrine, de maat van uw ijsschep, de manier waarop de bak wordt leeggeschept. Welke verpakkingsvorm leent zich het beste voor uw onderneming? Ook hierin proberen wij u op de diverse pagina’s zo goed mogelijk van informatie te voorzien, maar uiteraard staan onze vertegenwoordigers u ook altijd graag te woord.

Contactinformatie
info@gebogelato.nl
https://www.gebogelato.nl/


Neem contact op met Gebo Gelato

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!