Gastronomixs


Duizenden bereidingen van (vaak alledaagse) ingrediënten vormen het hart van Gastronomixs, genaamd: componenten. Het zijn de bouwstenen voor oneindig veel verschillende gerechten. Door met componenten te werken, wordt jouw creatieproces heel flexibel. Gastronomixs is er voor ieder die het druk heeft met allerlei taken en daardoor te weinig tijd over houdt om te koken en te experimenteren met nieuwe recepten.  Op Gastronomixs vind je duizenden bereidingen, van basisrecepten tot meer ingewikkelde recepten. Je kunt componenten opslaan en samenvoegen in collecties om zo te experimenteren en de heerlijkste gerechten op tafel te krijgen!

Gastronomixs is de online ideeëngenerator voor koks! Hier kun je razendsnel nieuwe gerechten creëren of bestaande gerechten aanpassen, omdat de recepten in bouwstenen aangeboden worden.

Contactinformatie
info@gastronomixs.com
https://www.gastronomixs.com/nl


Neem contact op met Gastronomixs

Berichten van Gastronomixs
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!