Gastromercado


Gastromercado is een jong en dynamisch bedrijf, specialist in import en distributie van merken met een ziel die zich onderscheiden in hun categorie. Wij zijn gericht op innovatie binnen onze sector en concentreren tijd en middelen om de merken die wij importeren en distribueren te ontwikkelen. In Gastromercado hebben wij ons gespecialiseerd in de positie op de juiste niche, producten die een zeer persoonlijke en gedetailleerde strategie vereisen. Wij bieden een selectief aanbod van A-merken en werken met on and off trade klanten. Onze filosofie is om de wensen van onze klanten te begrijpen om ze de beste service te kunnen verlenen. We zijn flexibel en creatief om samen met onze klanten een passend assortiment te ontwikkelen.

HOE WERKEN WIJ?

Het bedrijfsmodel van Gastromercado samengevat in de volgende stappen

  • 01 ANALYSE Wij analyseren de behoeften in de markt.
  • 02 SELECTIE Wij selecteren de beste producenten die de hoogte kwaliteit kunnen leveren.
  • 03 SERVICE Wij selecteren met onze klanten de meest geschikte producten voor hun bedrijf.
  • 04 LEVERING Wij garanderen de best mogelijke service voor opslag en transport.
  • 05 SUPPORT Wij zijn partner van onze klanten.

Contactinformatie
info@gastromercado.nl
https://www.gastromercado.nl/


Neem contact op met Gastromercado

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!